Ny Patient/ Brugeroprettelse

Kære nye patienter, velkommen til !
Når du er blevet ny patient hos os, så er der nogle ting, vi vil bede dig om – ting, der gør det lettere for både dig og os:

1- Ring til din tidligere læge og bed om at få din gamle journal fremsendt elektronisk til os. Det sker ikke automatisk, selvom du har markeret, at du vil, på Borger.dk

2- Oprette dig som bruger på selvbetjeningen (tidsbestilling, medicinfornyelse, prøvesvar og beskeder til/fra klinikken):

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med NemId” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med NemId/MitIID
  3. Bruge MinLæge App'en

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et NemID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.